inspiratie

De Ja Cheque overhandigen of krijgen, is slechts het begin van het avontuur. Daarom strooien we hier gul met hints, tips, quotes en getuigenissen van Ja Cheque helden.
Wat de Ja Cheque met je doet
Ja Cheque quote: De Ja Cheque is een tijdbom waaruit bloempjes barsten
Vrouw krijgt een Ja Cheque cadeau

Extra wenswijzer werkvormen

De Wenswijzer – het boek waaraan de ja Cheque vastzit – biedt de ontvanger van de ja Cheque 50 verschillende manieren om een antwoord te formuleren op die ene cruciale vraag : wat wil ik écht?! Hier bouwen we voort op enkele van de werkvormen die in de wenswijzer vermeld staan.

Een weckpot vol ideeën

Op pagina 83 van de Ja Cheque inspiratiegids neemt je 9-jarige jij jou mee op pad. Op zoek naar lang vergeten dromen en wensen. Je kan de invuloefening een extra dimensie geven door er in het echt mee aan de slag te gaan. Dat doe je zo:  Zet een wensen-weckpot op een...

read more

Het ABC’tje dat verder gaat dan je ABC’tje

Op pagina 34 van je Ja Cheque's Wenswijzer vind je de 'Doendenker' : 26 IDEEËN. Je kan er 26 ideeën formuleren die beginnen met hun respectieve letter uit het alfabet. Als je wil, kan je een tweede ABC'tje doen, en een derde. Zo krijg je instant meer ideeën. Maar wat...

read more

ACHTER DE SCHERMEN VAN DE JA CHEQUE

Waar komt de Ja Cheque vandaan? Wat is de achterliggende gedachte? Auteur Karl Raats is een veelgevraagd spreker over creativiteit in het Vlaamse en Nederlandse bedrijfsleven. Hij neemt je mee achter de schermen van de enige waardebon ter wereld waarmee je iemands grootste droom cadeau doet.