JA CHEQUE SCHENKERS VERTELLEN

EXTRA WENSWIJZER WERKVORMEN

De Wenswijzer – het boek waaraan de ja Cheque vastzit – biedt de ontvanger van de ja Cheque 50 verschillende manieren om een antwoord te formuleren op die ene cruciale vraag : wat wil ik écht?! Hier bouwen we voort op enkele van de werkvormen die in de wenswijzer vermeld staan.

 • EEN WECKPOT VOL IDEEËN

  Op pagina 83 van de Ja Cheque inspiratiegids neemt je 9-jarige jij jou mee op pad. Op zoek naar lang vergeten dromen en wensen. Je kan de invuloefening een extra dimensie geven door er in het echt mee aan de slag te gaan. Dat doe je zo: 

  meer lezen 
 • HET ABC’TJE DAT VERDER GAAT DAN JE ABC’TJE

  Op pagina 34 van je Ja Cheque's Wenswijzer vind je de 'Doendenker' : 26 IDEEËN. Je kan er 26 ideeën formuleren die beginnen met hun respectieve letter uit het alfabet. Als je wil, kan je een tweede ABC'tje doen, en een derde. Zo krijg je instant meer ideeën. Maar wat...

  meer lezen 
 • DE WENSMARATHON

  Op pagina 112 van je Ja Cheque's Wenswijzer vind je de 'Doendenker' : DOE EEN WENSMARATHON. Schrijf in een apart schriftje op wat je allemaal wenst. De volgende dag doe je hetzelfde, maar lees niet wat je de dag(en) voordien opschreef.
  Blijf dat 30 kalenderdagen lang doen...

  meer lezen 

ACHTER DE SCHERMEN VAN DE JA CHEQUE

Waar komt de Ja Cheque vandaan? Wat is de achterliggende gedachte? Auteur Karl Raats is een veelgevraagd spreker over creativiteit in het Vlaamse en Nederlandse bedrijfsleven. Hij neemt je mee achter de schermen van de enige waardebon ter wereld waarmee je iemands grootste droom cadeau doet.